Kim Kardashian a Kanye West plánujú svadbu v Paríži

NETKY.SK • 26 Január 2014, 14:40 • 2 min
Kim Kardashian a Kanye West plánujú svadbu v Paríži

BRATISLAVA - Dvojica trávi vo francúzskej metropole veľké množstvo času a považuje ju za svoj druhý domov.

slovakia

left justify in out

Americká televízna celebrita Kim Kardashian a jej snúbenec, rapper Kanye West, sa chcú vziať v Paríži. Dvojica sa zasnúbila vlani v októbri a už vtedy údajne plánovala noblesnú svadbu vo Versaillskom paláci. Tú im však zamietli francúzske úrady. "Nasledujúce leto sa vezmeme a dúfame, že to bude v Paríži. Milujeme to tam, je to náš druhý domov. Máme tam byt a trávime tam veľké množstvo času. Nepoviem však presne, kde to bude, ani dátum. Zrejme je ale jasné, že to bude Paríž," uviedla 33-ročná Kardashian v talkšou Jimmyho Kimmela.

Kim Kardashian sa spolu so svojou rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka reality šou Keeping Up with the Kardashians a erotickej videonahrávke z roku 2006. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, so svojimi sestrami Khloé a Kourtney vlastní niekoľko značiek oblečenia, pod svojím menom predáva voňavky a zahrala si v niekoľkých filmoch a seriáloch. Kardashian má za sebou štvorročné manželstvo s hudobným producentom Damonom Thomasom (2000 - 2004) a v apríli sa rozviedla s basketbalistom Krisom Humphriesom, s ktorým začala chodiť v decembri 2010 a vzali sa 20. augusta 2011 v kalifornskom Montecite. So snúbencom Kanyem Westom sa dali dohromady v apríli 2012, pričom už v decembri toho istého roku oznámili, že spolu čakajú dieťa. V júni sa im narodila dcérka, ktorej dali meno North.

Kanye West odštartoval hudobnú kariéru v roku 1996, keď ako producent spolupracoval s rapperom Gravom. Neskôr produkoval skladby pre interpretov ako Jermaine Dupri, Foxy Brown alebo Goodie Mobb. Známym sa však stal až v roku 2001, keď sa podieľal na albume The Blueprint spomínaného rappera Jay Z. Svoj debutový štúdiový album The College Dropout vydal v roku 2004. Nasledovali nahrávky Late Registration (2005), Graduation (2007), 808s & Heartbreak (2008), My Beautiful Dark Twisted Fantasy (2010) a Yeezus (2013). Medzi najväčšie hity 21-násobného držiteľa Grammy patria skladby Jesus Walks, Gold Digger, Diamonds From Sierra Leone, Stronger, Love Lockdown, Heartless alebo All Of The Lights. West, ktorý vedie vlastné vydavateľstvo G.O.O.D. Music, má na konte aj tri Brit Awards a sedem BET Awards.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies