VIDEO Kim dosiahol čo chcel, jeho sexi otrokyne splnili na ZOH 2018 svoju úlohu na výbornú!

NETKY.SK • 22 Február 2018, 09:06 • 2 min
VIDEO Kim dosiahol čo chcel, jeho sexi otrokyne splnili na ZOH 2018 svoju úlohu na výbornú!

PJONGČANG - Severokórejský vodca Kim Čong-un vie ako urobiť dojem, tam kam nemôže pošle ženu. No do Pjongčangu poslal rovno stovky pekných žien, aby sa predviedol v čo najlepšom svetle.

slovakia

left justify in out

Za pomoci svojej tajuplnej sestry Kim Jo-čon (30), ktorá urobila skutočne dobrý dojem a svet ostal prekvapený, kde ju celý ten čas skrýval, poslal do Južnej Kórei skupinu sexi roztlieskavačiek, ktoré zatienili časť ZOH 2018 na území nepriateľa.

 

Rozruch okolo roztlieskavačiek skutočne zaúčinkoval tak, ako si Kim predstavoval. Juhokórejský usporiadatelia mali čo robiť, keď museli doslova vyháňať fotografov a divákov pred zahájením voľných jázd v krasokorčuľovaní na štadióne v Kangnungu, ktorí sa zo všadiaľ valili a fotili si 100-člennú skupinu severokórejských roztlieskavačiek.

 

Kim vyslal do Pjončangu krásne mladé žienky, aby na seba pútali pozornosť svojim vzhľadom, usporiadanou a dokonale nacvičenou choreografiou svojich vystúpení, pričom jeho zámerom bola propaganda preoblečená do kratučkých ženských šiat. To čo od toho očakával sa aj stalo.

 

img

 

Severokórejčanky sa častokrát objavovali na televíznych obrazovkách, fotografiách pričom mávali národnými vlajkami a snažili sa prehlušiť to, čo sa deje na športoviskách. Byť stredobodom pozornosti sa im podarilo na 100%. Niektoré juhokórejské média sa v jednom momente dokonca pýtali sami seba, či takáto severokórejská posadnutosť neškodí olympijským hrám. Stále a všade len Severná Kórea, pričom niektoré športové výkony ostali v úzadí až pokým niekto z KĽDR nezískal medailu.

 

Ukážkovým príkladom bol závod žien v bežeckom lyžovaní na 10 kilometrov. Severokórejčanka Ri Jong-kum sa síce umiestnila na predposlednom mieste, teda na 89. mieste z 90 štartujúcich športovcov, pretože na trati takmer zablúdila a spadla, no televízie ju vysielali donekonečna.

 

To, že donekonečna. To, že Ragnhild Hagaová z Nórska vyhrala zlatú medailu už nikoho nezaujímalo. Severokórejské dámy pútali pozornosť všade kde sa mihli, na štadiónoch či pri polícii, ktorá strážila autobusy športových výprav pri presúvaní. Okamžite všetci vyťahovali mobily či fotoaparáty a fotili si tieto otrokyne “na povel“, ktoré tam vyslal severokórejský diktátor Kim Čong-un.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies