Kim Čong-un si na summit priniesol vlastnú toaletu: Čo sa skrýva za touto bizarnosťou?

NETKY.SK • 12 Jún 2018, 13:00 • 2 min
Kim Čong-un si na summit priniesol vlastnú toaletu: Čo sa skrýva za touto bizarnosťou?

Ak má Kim Čong-un opustiť Severnú Kóreu, rozhodne nie bez vlastnej toalety!

slovakia

left justify in out

Dnes sme sa stali svedkami historického stretnutia Donald Trumpa a Kim Čong-una. Summit, ktorý bol plánovaný týždne dopredu a následne takmer odvolaný, sa odohral v luxusnom rezorte v Singapure. Odborníci si ale všimli jednu zvláštnosť. Severokórejský vodca si so sebou priniesol vlastnú toaletu.

 

Líder KĽDR musí byť obozretný aj vo svojich najintímnejších chvíľach. Z tohto dôvodu vlastní prenosné WC, ktoré s ním cestuje všade, kam sa pohne. Podobné vybavenie majú aj všetky jeho autá. Ale prečo je tomu tak hoci sa pohybuje po najluxusnejších hoteloch? Jednoducho preto, že štátnemu tajomstvu podliehajú aj jeho výlučky.

 

Severná Kórea totiž odmieta riskovať skutočnosť, že by z biologického materiálu vodcu niekto urobil analýzu a zistil tak utajované detaily ohľadom jeho zdravotného stavu. Takýmto spôsobom sa teda krajina chráni pred akýmkoľvek odhalením. Okrem toho vraj tieto výlučky severokórejskí odborníci pravidelne podrobujú rozborom, aby tak mali dokonalý prehľad o zdraví svojho lídra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona