Kim Čong-un má údajne tretie dieťa!

NETKY.SK • 29 August 2017, 09:51 • 2 min
Kim Čong-un má údajne tretie dieťa!

SOUL - Manželka severokórejského vodcu Kim Čong-una porodila vo februári tretie dieťa, informovala dnes agentúra DPA s odvolaním sa na juhokórejskú tajnú službu.

slovakia

left justify in out

Tá údajne túto informáciu odovzdala v pondelok parlamentnému výboru pre spravodajské služby. Pohlavie a meno dieťaťa nie je známe.

 

Prvé dve deti Kima a jeho manželky Ri Sol-džu sa údajne narodili v roku 2010 a 2013. Vlani v novembri kolovali správy, že Kimova manželka môže byť tehotná, keďže sa na verejnosti neobjavila viac ako sedem mesiacov.

 

Na verejnosti sa ale neukázala približne dva mesiace ani v roku 2012. Následne sa špekulovalo o tom, že bola tehotná. Špekulácie potvrdil aj bývalý elitný americký basketbalista Dennis Rodman, ktorý KĽDR navštívil v roku 2013 a po návrate vyhlásil, že Kim Čong-un má dcérku s menom Ču-e. Pohlavie prvého dieťaťa nie je známe.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies