Kim a Kanye Westovci sa chcú presťahovať do Londýna

NETKY.SK • 15 September 2014, 08:51 • 2 min
Kim a Kanye Westovci sa chcú presťahovať do Londýna

BRATISLAVA – Americký rapper a producent Kanye West a jeho manželka Kim sa chcú presťahovať do Londýna.

slovakia

left justify in out

Pre britský magazín Grazia to uviedol nemenovaný zdroj z okolia páru. „Kim absolútne zbožňuje Londýn. Ona a Kanye vážne uvažujú o tom, že sa presťahujú. Kim by chcela, aby mala North (dcéra dvojice, pozn. SITA) britský prízvuk. Myslí si, že by to bolo roztomilé. Niekoľko priateľov odporučilo Kim peknú školu v západnej časti Londýna, kde žiaci začínajú už od škôlky. Nechala jej tím, aby sa tam poobzeral, a myslí si, že by to bolo skvelé miesto. Zaujímala sa aj o škôlku, do ktorej chodí Harper Beckham (dcéra Davida a Victorie Beckhamovcov, pozn. SITA). Kanye nie je fanúšikom Los Angeles a chcel by sa usadiť v Európe, obaja sa zhodli na tom, že Londýn je tou najlepšou možnosťou,“ povedal zdroj. O predaji kalifornského domu, ktorý si dvojica kúpila len nedávno, podľa neho zatiaľ neuvažujú.

 

Kim Kardashian, známa napríklad vďaka reality šou Kardashianky a ich rodina (2007), začala s Westom randiť v apríli 2012, vlani v júni sa im narodila spomínaná dcéra North a v októbri sa zasnúbili. Hudobník požiadal 33-ročnú rodáčku z Los Angeles o ruku na jej 33. narodeniny na sanfranciskom bejzbalovom štadióne, a to v sprievode 50-členného orchestra. Predsvadobné oslavy sa uskutočnili v piatok 23. mája na francúzskom Zámku vo Versailles, samotná svadba sa konala v sobotu 24. mája v talianskej Florencii. Dvojica si pre túto príležitosť prenajala pevnosť zo 16. storočia známu ako Belvedere. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona