VIDEO Kiks Dominiky Cibulkovej pobavil všetkých

NETKY.SK • 5 Október 2015, 18:47 • 2 min
VIDEO Kiks Dominiky Cibulkovej pobavil všetkých

PEKING – V športe sa stáva, že aj tomu najlepšiemu hráčovi sa niekedy niečo nepodarí celkom podľa jeho predstáv. Napríklad netrafí prázdnu bránu, strelí vlastný gól alebo netrafí úplne ľahkú loptičku...

slovakia

left justify in out

Presne to sa stalo aj našej tenisovej jednotke Dominike Cibulkovej na turnaji WTA v Pekingu. V zápase proti 30-ročnej bývalej svetovej jednotke Jelene Jankovičovej vyhrala prý set jasne 6-1, avšak v druhom prehrávala už 0-2 a 0-30 na podaní súperky.

 

Diváci si vychutnávali krásnu výmenu, keď Dominika agresívnou hrou zatlačila súperku do defenzívy a tá len vracala loptičku späť na kurt. Pri šiestej výmene už len s námahou odvrátila vysokým lobom loptičku do stredu kurtu a bod pre Cibulkovú mal byť už iba formalitou.

 

V tom momente však naša tenistka napriahla a silným forehandom chcela ukončiť túto výmenu. Raketa však iba zasvišťala vzduchom a loptička dopadla vedľa prekvapenej Dominiky. Týmto kúskom pobavila celý štadión, vrátane rozhodcu a súperky.

 

 

Cibulková najprv nechápavo pozrela za seba, ale nakoniec celú situáciu vzala s úsmevom na perách. Napokon sa však tešila z víťazstva 6-1, 1-6 a 6-3. V 2.kole ju čaká Nemka Angelique Kerberová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies