Kiesza chce spolupracovať s Princeom

NETKY.SK • 3 November 2014, 06:54 • 2 min
Kiesza chce spolupracovať s Princeom

LOS ANGELES – Kanadská speváčka Kiesza, ktorú tento rok nominovali na dve MTV Europe Music Awards, by chcela spolupracovať s americkým spevákom a multiinštrumentalistom Princeom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročná rodáčka z Calgary to uviedla v rozhovore pre londýnsku rozhlasovú stanicu Kiss FM. "Ak by som si mohla vybrať niekoho, kto by mal pre mňa napísať pieseň, chcela by som, aby to bol Prince - požiadam ho o to," vyjadrila sa interpretka. "Ak by som mala písať pre niekoho ja, bol by to Michael Jackson, ale to už, pochopiteľne, nie je možné. Píšem aj pre iných, naozaj sa mi páči Duke Dumont. Čoskoro odštartujeme spoluprácu. Písali sme si o tom na Twitteri a cez chat, je to iba otázka času. Milujem toľkých britských umelcov - MNEKa, Ellu Eyre, Clean Bandit," dodala Kiesza.

 

Kiesza, vlastným menom Kiesa Rae Ellestad, sa narodila 16. januára 1989. Na konte má albumy Kiesza (2008) a Sound of a Woman (2014). Z druhého menovaného už predstavila skladby Hideaway a Giant in My Heart, pričom ďalší singel s názvom No Enemiesz plánuje vydať 23. novembra. Okrem hudby sa venuje aj tancu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona