Kiessling z Leverkusenu sa nechce stať celonárodnou čiernou ovcou

NETKY.SK • 22 Október 2013, 13:26 • 2 min
Kiessling z Leverkusenu sa nechce stať celonárodnou čiernou ovcou

LEVERKUSEN - Útočník Stefan Kiessling z nemeckého futbalového klubu Bayer Leverkusen by sa pre gól cez roztrhnutú bočnú sieť bránky Hoffenheimu nechcel stať "celonárodnou čiernou ovcou".

slovakia

left justify in out

"Tá kritika je príliš tvrdá. Všetci tvrdia, že som to musel vidieť a povedať o tom rozhodcovi," citovala slová kanoniera agentúra dpa. Dvadsaťdeväťročný Kiessling opäť zdôraznil, že nevidel presne, čo sa stalo. "Na štadióne to nevidelo 30-tisíc ľudí a ja patrím k nim. Videl som iba letieť loptu smerom k bočnej sieti. Povedal som aj rozhodcovi, že neviem, ako sa lopta dostala do brány," povedal Kiessling. "Bol by som ten posledný, čo by nepovedal, že lopta preletela cez 'blbú' dieru," dodal.

Kiessling si v piatkovom zápase 9. kola nemeckej Bundesligy na ihrisku 1899 Hoffenheim v 70. minúte za stavu 1:1 vyskočil na center z rohového kopu a hlavičkou poslal loptu za bránkovú čiaru. Rozhodca Felix Brych ukázal do stredu ihriska, ako však odhalil spomalený televízny záber, lopta prešla do bránky cez dieru v bočnej sieti. Nemecký futbalový zväz (DFB) oznámil, že celú situáciu bude konzultovať s Medzinárodnou futbalovou federáciou FIFA. Do procesu zapojí oba kluby, rozhodcu, kontrolnú komisiu aj FIFA. Hoffenheim sa odvolal a žiada nový zápas.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies