Kiessling pre Löwa alternatívou medzi náhradníkmi

NETKY.SK • 17 Január 2014, 12:19 • 2 min
Kiessling pre Löwa alternatívou medzi náhradníkmi

BERLÍN - Napriek tomu, že Stefan Kiessling z Bayeru Leverkusen je momentálne s 9 gólmi najlepším nemeckým kanonierom v bundeslige, jeho účasť na futbalových MS 2014 v Brazílii je skôr nepravdepodobná.

slovakia

left justify in out

Tréner národného tímu Joachim Löw síce pripustil, že útočník "farmaceutov" sa ešte môže dostať do nominácie na svetový šampionát, ale len v prípade zranenia alebo straty formy niektorého z preferovaných zakončovateľov.  

Löw v rozhovore pre magazín Süddeutsche Zeitung potvrdil, že momentálne dáva v reprezentačnom útoku prednosť dvojici Miroslav Klose a Mario Gomez. Navyše, Kiesslinga do národného výberu pozval naposledy v roku 2010. "Som pripravený o tom ešte uvažovať, ak sa niektorý z hráčov zraní alebo stratí formu," povedal Löw.

Veterán Klose sa vrátil po zranení do zostavy Lazia Rím, zatiaľ čo Gomez, ktorý hráva rovnako v Taliansku, ale za Fiorentinu, bol mimo hry niekoľko mesiacov. Finálový turnaj MS 2014 v Brazílii sa uskutoční 12. júna - 13. júla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona