Kiefer pred finále: Lisická mi nepasuje do tímu

NETKY.SK • 16 Október 2014, 18:15 • 2 min
Kiefer pred finále: Lisická mi nepasuje do tímu

BERLÍN - Bývalý nemecký tenista Nicolas Kiefer odporúča kapitánke národného fedcupového tímu Barbare Rittnerovej v súvislosti s pražským finále proti Češkám (8. - 9. novembra) nemeniť víťazný káder.

slovakia

left justify in out

"Jasné je, že Angelique Kerberová a Andrea Petkovicová sú akoby nasadené. Pre zostávajúce dve miesta by som pripomenul okrídlené heslo a zvolil Juliu Görgesovú a Annu-Lenu Grönefeldovú. V mojich očiach sú pevnou súčasťou zostavy. Navyše, toto kvarteto sa zjavne zomklo, má svoje rituály a dobre sa navzájom pozná. Sabine Lisická, ktorá určite aj vďaka mnohým mimošportovým aktivitám je najznámejšou tvárou nemeckého tenisu, jednoducho do toho nepasuje," napísal Kiefer v blogu pre portál Ran. 

 

Tridsaťsedemročný bývalý tretí muž renkingu mal voči finalistke vlaňajšieho Wimbledonu Lisickej výhrady už počas sezóny: "Nemám pocit, že by mala natrénované na doraz. Zdá sa mi, že červený koberec je pre ňu občas dôležitejší ako kurt." 

 

Rittnerová musí oznámiť oficiálnu predbežnú nomináciu najneskôr 29. októbra. Pred žrebom programu 7. novembra ešte môže urobiť dve zmeny. "Bude to asi najťažšie rozhodnutie, aké som v tejto funkcii urobila," povedala 41-ročná Rittnerová. Nemky sú vo finále po 22 rokoch. Vo februárovom štvrťfinále prekonali v Bratislave Slovenky a potom si - takisto 3:1 - poradili v aprílovom semifinále v Brisbane s Austrálčankami. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies