"Kid" má zdravotné problémy, súboj s Greenom sa odkladá

NETKY.SK • 9 August 2015, 14:15 • 2 min
"Kid" má zdravotné problémy, súboj s Greenom sa odkladá

GALANTA - Slovenský profesionálny boxer Tomáš Kovács mal o desať dní v stredu 19. augusta tohto kalendárneho roka nastúpiť v austrálskom Melbourne na súboj proti domácemu Dannymu Greenovi.

slovakia

left justify in out

Lenže do prípravy 38-ročného rodáka z Galanty vstúpili početné zdravotné problémy, ktoré znemožnili uskutočnenie zápasu v spomenutom termíne.


"Pripravoval som sa v domácich podmienkach, svedomito a poctivo. Ostatný mesiac však prišli komplikácie, jedno zranenie za druhým. Tréningy cez bolesť boli na dennom poriadku rovnako ako noci bez spánku, prechodené po dome. S trénermi sme sa snažili odstrániť bolesti, navštívili sme tuším každého odborníka v okolí. Nepomohli injekcie, infúzie, ba ani zázračné metódy. Bolesti prechádzali celým telom, od krčnej chrbtice cez krížovú oblasť, medzi lopatkami, neskôr do ramien a rúk. Trápenie v noci i počas tréningov. Napriek ťažkostiam sme pokračovali a hľadali lekársku pomoc. Som v stave, keď určite nemôžem vycestovať na duel a boxovať. Ak mám problémy pri umývaní zubov, čo chcem robiť v ringu. Len sa tam postaviť pre pekný zárobok? Ďakujem, neprosím. Zverencom hovorím, že pokiaľ je niekto chorý, nemá čo hľadať medzi povrazmi," vysvetlil "Tomi Kid" svojim fanúšikom na sociálnej sieti Facebook.


Tomáš Kovács však optimisticky dodal, že druhá strana je otvorená konfrontácii v neskoršom dátume, takže šanca na meranie síl s Greenom žije.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona