Kid Cudi vydá piatu sólovku Speedin' Bullet To Heaven

NETKY.SK • 28 Október 2015, 09:37 • 2 min
Kid Cudi vydá piatu sólovku Speedin' Bullet To Heaven

BRATISLAVA - Americký rapper a herec Kid Cudi oznámil, že jeho pripravovaná piata sólovka Speedin' Bullet To Heaven vyjde 4. decembra. Tracklist novinky nie je zatiaľ známy, ako však 31-ročný interpret prezradil koncom septembra, pôjde o dvojalbum.

slovakia

left justify in out

Okrem nových skladieb bude nahrávka obsahovať aj viaceré už skôr zverejnené piesne, ktoré nevyšli na žiadnom albume, ako aj demonahrávky a staršie, doteraz nevydané skladby. Z nahrávky zatiaľ predstavil single Confused, Wedding Tux a Judgemental Cunt.


Kid Cudi, vlastným menom Scott Ramon Seguro Mescudi, pochádza z Clevelandu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2003. Debutoval mixtapeom A Kid Named Cudi (2008), po ktorom nasledoval úspešný album Man On The Moon: The End Of Day (2009) s hitmi ako Day 'N' Nite, Make Her Say a Pursuit Of Happiness. O rok neskôr vydal jeho pokračovanie Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager. V roku 2012 si diskografiu rozšíril o spoločný album s producentom Dot Da Geniusom, ktorý dvojica nazvala WZRD, a tiež o nahrávku Cruel Summer vydavateľstva G.O.O.D. Music. Predvlani vydal ďalšiu sólovku Indicud, ktorá v americkom rebríčku Billboard 200 debutovala na druhej priečke. Jeho zatiaľ posledným albumom je nahrávka Satellite Flight: The Journey To Mother Moon (2014). Ako herec sa predstavil napríklad v seriáli Ako dobyť Ameriku (2010 - 2011) či snímkach Goodbye World (2013), Need for Speed (2014) a Vincentov svet (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies