Kid Cudi nastúpil na liečenie pre depresiu a samovražedné sklony

NETKY.SK • 5 Október 2016, 12:40 • 2 min
Kid Cudi nastúpil na liečenie pre depresiu a samovražedné sklony

BRATISLAVA - Americký rapper a herec Kid Cudi nastúpil na liečenie pre depresiu a samovražedné sklony. Tridsaťdvaročný rodák z Clevelandu v Ohiu prezradil informáciu dnes prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

slovakia

left justify in out

"Hanbím sa za to, že som vodcom a hrdinom mnohých ľudí a zároveň musím priznať, že žijem v klamstve. Včera som nastúpil na liečenie pre depresiu a samovražedné sklony. Ak by som sem neprišiel, niečo by som si spravil. Jednoducho som zničený človek, ktorý každý deň pláva v bazéne emócií. Nepokoj a depresia ničia môj život odkedy si pamätám a nikdy pre to nevychádzam z domu. Nedokážem si pre to ani nájsť nových kamarátov. Zaslúžim si pokoj, zaslúžim si byť šťastný a usmievať sa. Myslím, že som dal mnohým veľa zo seba a zabudol som, že aj ja potrebujem lásku. Bojím sa, som smutný a cítim, ako by som opäť veľa ľudí sklamal. Je mi to ľúto. Som nervózny, no dostanem sa z toho. Vrátim sa silnejší, lepší, znovuzrodený. Veľmi sa hanbím, ospravedlňujem sa. Mám vás rád," uviedol interpret v rozsiahlom príspevku.

 

Hudobník takisto prezradil, že "ak všetko pôjde dobre", vystúpi na festivale Complexcon, ktorý sa bude konať 5. a 6. novembra v Kalifornii. Dovtedy sa propagácii novej tvorby namiesto neho budú venovať jeho zástupcovia.
Rapper minulý týždeň odložil vydanie albumu Passion, Pain & Demon Slayin', ktorý sa mal dostať do predaja v piatok. Nový dátum vydania zatiaľ neprezradil. Z očakávanej novinky už ponúkol skladby ako Frequency, All In alebo Surfin' (feat. Pharrell Williams).


Kid Cudi, vlastným menom Scott Ramon Seguro Mescudi, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2003. Debutoval mixtapeom A Kid Named Cudi (2008), po ktorom nasledoval úspešný album Man On The Moon: The End Of Day (2009) s hitmi ako Day 'N' Nite, Make Her Say a Pursuit Of Happiness. O rok neskôr vydal jeho pokračovanie Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager. V roku 2012 si diskografiu rozšíril o eponymný album dua WZRD, ktoré okrem neho tvorí producent Dot Da Genius, a tiež o nahrávku Cruel Summer vydavateľstva G.O.O.D. Music.

 

Nasledovali ďalšie tri sólovky Indicud (2013), Satellite Flight: The Journey To Mother Moon (2014) a Speedin’ Bullet 2 Heaven (2015). Ako herec sa predstavil napríklad v seriáli Ako dobyť Ameriku (2010 - 2011) či snímkach Goodbye World (2013), Need for Speed (2014), Vincentov svet (2015) a James White (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona