Kickbox: Na šampionáte W5 v Bratislave svetový titul Ďuricovi

NETKY.SK • 1 December 2014, 08:49 • 2 min
Kickbox: Na šampionáte W5 v Bratislave svetový titul Ďuricovi

BRATISLAVA - Na víkendových majstrovstvách sveta v kickboxe série W5 v Bratislave získal jediné zlato pre Slovensko Rudolf "Ronin" Ďurica, ktorý vyhral na body v súboji s Rusom Maxom "Dobermanom" Šalnevom v kategórii do 67 kg.

slovakia

left justify in out

Ďurica, desaťnásobný držiteľ svetových titulov, zápasom ukončil svoju profesionálnu športovú kariéru a naďalej bude trénovať svojich zverencov. Očakávaný súboj Vlada "Draculu" Moravčíka s Holanďanom Darrylom "Master KO" Sichtmanom v kategórii do 77 kg skončil víťazstvom Holanďana po piatich kolách.
      

V ženskej pyramíde o majstrovský opasok v kategórii do 56 kg Slovenka Lucia "The Pretty Beast" Krajčovičová vo vyrovnanom boji podľahla na body Ruske Julii Berezíkovej. V extra kole v rovnakej kategórii prehrala ďalšia Slovenka Veronika Petríková s Ilonou Wijmansovou z Nemecka.
      

V bratislavskej Inchebe sa z opaskov pre svetových šampiónov tešili okrem iných Sergio Wielzen z Holandska (do 60 kg), v kategórii do 66 kg získal titul Bielorus Dimitrij Varec, Brazílčan Alexander "Good Boy" Cosmo zdolal v súboji v kategórii do 71 kg obhajcu Rusa Alexandera Suržka. V ženskom "superfighte" v sobotu v kategórii do 56 kg si trofej odniesla Anastasia Jankovová z Ruska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies