KIA na Slovensku pokračuje v rozvojových projektoch

NETKY.SK • 25 August 2010, 12:10 • 2 min
KIA na Slovensku pokračuje v rozvojových projektoch

KIA na Slovensku pokračuje v rozvojových projektoch

slovakia

left justify in out

Automobilka KIA na Slovensku podľa Ministerstva hospodárstva a výstavby (MHV) SR pokračuje v rozvojových projektoch. Vyplynulo to zo stretnutia ministra hospodárstva a výstavby SR Juraja Miškova, ktorý sa v utorok (24.8.) stretol s najvyššími predstaviteľmi spoločnosti KIA Motors Slovakia, s.r.o.
      "Témami pracovného stretnutia boli okruhy problémov týkajúce sa plnenia záväzkov zo strany SR ako aj rozvojové aktivity spoločnosti," informoval komunikačný odbor rezortu hospodárstva. "Najviac sa diskutovalo o definitívnom doriešení spôsobu nadobudnutia pozemkov pod závodom KIA pri Žiline."
      Minister Miškov vyjadril presvedčenie, že v úzkej súčinnosti so zástupcami Ministerstva financií SR a mesta Žilina sa tento problém dorieši v čo najkratšom čase a tým sa zavŕši ukončenie prvého investičného projektu.
      Prezident spoločnosti KIA In-Kiu-Bae podľa MHV SR informoval ministra Miškova aj o aktuálnom stave druhého a tretieho projektu rozvoja spoločnosti, pričom naznačil aj plány do budúcnosti.
      "Šéf slovenského rezortu hospodárstva vyjadril plnú podporu týmto investíciám a deklaroval, že aj súčasná vláda má záujem o pokračujúcu spoluprácu s významným investorom, ktorý napomáha rozvoju slovenskej ekonomiky," dodal rezort hospodárstva a výstavby.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies