Khloé Kardashian dostala darčeky v hodnote stotisíc dolárov

NETKY.SK • 29 Jún 2014, 09:35 • 2 min
Khloé Kardashian dostala darčeky v hodnote stotisíc dolárov

USA - Americkej televíznej hviezde Khloé Kardashian, ktorá 27. júna oslávila tridsiate narodeniny, venoval jej priateľ, rapper French Montana, pri tejto príležitosti darčeky v hodnote takmer stotisíc amerických dolárov (v prepočte viac ako 73-tisíc eur).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Montana, vlastným menom Karim Kharbouch, a Kardashian pritom tvoria pár iba niekoľko mesiacov. Medzi darmi nechýbal džíp za 50-tisíc amerických dolárov (v prepočte viac ako 36-tisíc eur), 18-karátový zlatý prsteň s prírodnými zelenými kolumbijskými smaragdami v hodnote 25-tisíc amerických dolárov (v prepočte viac ako 18-tisíc eur) či žlté diamanty. Okrem toho pre ňu rodina a priatelia prichystali trojposchodovú bielu tortu.

 

Khloé Kardashian sa spolu so svojou rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka reality šou Keeping Up with the Kardashians (2007) a jej spin-offom Kourtney and Khloé Take Miami (2011 - 2012) a Khloé & Lamar (2011 - 2012). So svojimi sestrami Kim a Kourtney vlastní niekoľko značiek oblečenia. V roku 2012 sa po boku Maria Lopeza predstavila ako moderátorka v americkej verzii speváckej súťaže The X Factor. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies