KHL: Kanaďan Paré pre trest vynechal sobotňajší duel Metallurgu Magnitogorsk

NETKY.SK • 11 Október 2014, 15:39 • 2 min
KHL: Kanaďan Paré pre trest vynechal sobotňajší duel Metallurgu Magnitogorsk

MOSKVA - Športovo-disciplinárna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) potrestala Kanaďana Francisa Parého z Metallurgu Magnitogorsk zastavením činnosti na dva zápasy. Informáciu priniesol oficiálny web KHL.

slovakia

left justify in out

Útočník Metallurgu vo štvrtkovom stretnutí na domácom ľade v 48. minúte nedovolene atakoval obrancu Iľju Davydova z Admiralu Vladivostok, ktorý vedie slovenský kormidelník Dušan Gregor. Za útok na hlavu a krk súpera Parého potrestali rozhodcovia na 2+10 minút. Po preskúmaní videa však športovo-disciplinárna komisia zmenila trest na 5+DKZ za atakovanie hlavy a krku s pokusom o zranenie a dodatočne mu udelila dvojzápasový dištanc.
      

Kanaďan vynechal sobotňajší domáci duel s Jugrou Chanty-Mansijsk (5:4) a na domácom ľade nezasiahne ani do pondelňajšieho zápasu proti Traktoru Čeľabinsk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies