KHL: Zostava Slovana proti Severstaľu je bez Skalického, Lužu či Kubalíka

NETKY.SK • 6 Október 2016, 15:47 • 2 min
KHL: Zostava Slovana proti Severstaľu je bez Skalického, Lužu či Kubalíka

BRATISLAVA - So zmenami v zložení formácií v porovnaní s utorkovým zápasom proti SKA Petrohrad (0:6) a bez Patrika Lužu, Pavla Skalického či Tomáša Kubalíka nastúpia hokejisti Slovana Bratislava v úvode štvrtkového stretnutia KHL proti Severstaľu Čerepovec (začiatok o 19.00 h).

slovakia

left justify in out

Tréner Miloš Říha dal opäť dôveru brankárovi Barrymu Brustovi, zaujať miesto v bránke bude pripravený aj Justin Pogge. V prvej obrannej dvojici nastúpia Marek Ďaloga s Tomášom Kundrátkom, v elitnom útoku Jonathan Cheechoo, Jeff Taffe a Václav Nedorost.


Ďalšie obranné dvojice tvoria Nick Plastino s Ivanom Švarným, Andrej Meszároš s Mislavom Rosandičom a Matej Pokorný s Patrikom Bačíkom. V útoku budú spolu hrať Žiga Jeglič, Marek Viedenský a Andrej Šťastný, Kyle Chipchura, Tomáš Zigo a Jakub Valský či Juraj Šiška, Patrik Lušňák a Lukáš Vopelka.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na štvrtkový domáci zápas KHL proti Severstaľu Čerepovec (19.00 h):


Brust (Pogge) - Marek Ďaloga, Kundrátek, Plastino, Švarný, A. Meszároš, Rosandič, Pokorný, P. Bačík - V. Nedorost, Taffe, Cheechoo - Jeglič, Viedenský, Andrej Šťastný - Chipchura, Zigo, Valský - J. Šiška, Lušňák, Vopelka


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona