KHL zaregistrovala novú zmluvu J. Laca v Donecku

NETKY.SK • 18 Apríl 2014, 15:53 • 2 min
KHL zaregistrovala novú zmluvu J. Laca v Donecku

MOSKVA - Vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) úspešne zaregistrovalo novú zmluvu slovenského brankára Jána Laca s klubom Donbas Doneck. Informuje o tom oficiálny web nadnárodnej súťaže.

slovakia

left justify in out

Slovenský reprezentant predĺžil kontrakt o dva roky do 30. apríla 2016. "Kontrakt sa zrodil veľmi rýchlo v priebehu utorka. Veľmi sa mi páči v meste i organizácia v klube. Som spokojný a rád, že môžem v Donecku pokračovať," povedal po podpise zmluvy Ján Laco, ktorý mal aj ďalšie ponuky: "Nebolo to však nič konkrétne. Ruské tímy čakajú na ďalší vývoj, keďže nie je schválený reglement KHL. Preto sme sa rozhodli s agentom to vyriešiť takto." Laco sa stal hráčom Donbasu v roku 2012.

 

Liptovskomikulášsky rodák odchytal za Doneck 14 zápasov v základnej časti KHL 2013/2014, desať z nich bolo víťazných. V play-off pomohol najlepší brankár majstrovstiev sveta 2012 a účastník OH v Soči 2014 ukrajinskému tímu k postupu cez Dinamo Riga do semifinále Západnej konferencie. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies