KHL: Zápasy Slovana opäť na televíznych staniciach Sport1 a Sport2

NETKY.SK • 4 September 2014, 15:46 • 2 min
KHL: Zápasy Slovana opäť na televíznych staniciach Sport1 a Sport2

BRATISLAVA - Televízne prenosy z KHL vrátane zápasov Slovana Bratislava si budú môcť hokejoví fanúšikov počas sezóny 2014/2015 pozrieť opäť na staniciach Sport1 a Sport2.

slovakia

left justify in out

Oba kanály odvysielajú všetky domáce stretnutia "belasých" a rovnako všetky vonkajšie zápasy, z ktorých sa bude vyrábať signál pre medzinárodné šírenie.

 

Duely pôjdu striedavo na programoch Sport1 a Sport2 HD (úvod sezóny prevažne na Sport2 HD). Okrem zápasov Slovana ponúknu stanice Sport1 a Sport2 HD mesačne až desať priamych prenosov z iných duelov. Komentovať ich bude Matej Hajko. "Veríme, že i tento ročník KHL prinesie skvelý hokej a veľa napínavých zážitkov pri televíznych obrazovkách Sport1 a Sport2 HD. Spolu s ostatnými slovenskými hokejovými fanúšikmi držíme palce Slovanu a veríme, že "belasým" sa bude dariť aspoň tak ako v ich vstupnej sezóne v Kontinentálnej hokejovej lige," vyjadril sa Evžen Chlanda, zástupca spoločnosti AMC Networks International.

 

TASR informoval v oficiálnej tlačovej správe Filip Švaňa z komunikačnej agentúry PR Konektor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies