KHL: Zápas hviezd bez Slovákov a hráčov Slovana

NETKY.SK • 13 December 2016, 11:23 • 2 min
KHL: Zápas hviezd  bez Slovákov a hráčov Slovana

MOSKVA - V priebežných nomináciách jednotlivých divízií Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na januárový Zápas hviezd v Ufe nefiguruje ani jeden slovenský hráč či hokejista Slovana Bratislava. V pondelok sa skončila druhá etapa výberu, po fanúšikoch do tímov nevybrali Slováka či slovanistu ani novinári.Exhibičný týždeň v Ufe sa uskutoční od 15. do 22. januára 2017.

slovakia

left justify in out

Odštartuje ho Vyzývací pohár mládežníckej MHL 15. januára a o štyri dni neskôr to bude Zápas hviezd Ženskej hokejovej ligy. Na sobotu 21. januára sú naplánované obľúbené súťaže zručností hráčov KHL a v nedeľu 22. januára exhibičný turnaj medzi výbermi jednotlivých divízií - Bobrovovej, Tarasovovej, Charlamovovej a Černyšovovej. Na programe sú dva semifinálové zápasy a jeden finálový. Hrať budú vždy štyria korčuliari a jeden brankár, v prípadnom predĺžení klesne počet hráčov v poli na troch. 


V nominácii na Zápas hviezd 2017 nechýbajú ani esá ako Pavel Daciuk, Iľja Kovaľčuk, Valerij Ničuškin, Maxim Afinogenov či Sergej Moziakin. Do Ufy by mali cestovať aj český brankár Pavel Francouz či jeho krajan, útočník Vladimír Sobotka. 


V každom tíme bude dovedna 11 hráčov - jeden brankár a desať hráčov v poli. Fanúšikovia do jednotlivých výberov nominovali po jednom obrancovi a troch útočníkoch, novinári ich doplnil jedným brankárom, obrancom a útočníkom. O ďalších troch hráčoch v tímoch rozhodne vedenie KHL a jedno miesto v každom výbere je vyhradené pre štyroch mladíkov, ktorí najviac upútajú v spomenutom Vyzývacom pohári. V Ufe sa uskutoční už deviaty ročník Zápasu hviezd KHL, šiestu edíciu hostila v januári 2014 Bratislava. 


Priebežné nominácie jednotlivých výberov divízií KHL na januárový Zápas hviezd 2017 v Ufe:

Bobrovova divízia:
fanúšikovia: Matt Gilroy (Spartak Moskva) - Pavel Daciuk, Iľja Kovaľčuk (obaja SKA Petrohrad), Matt Allison (Dinamo Minsk)
novinári: Igor Šesťorkin (SKA Petrohrad) - Chay Genoway (Jokerit Helsinki) - Ryan Stoa (Spartak Moskva)

Tarasovova divízia:
fanúšikovia: Matt Robinson (Dinamo Moskva) - Valerij Ničuškin, Ivan Telegin (obaja CSKA Moskva), Brandon Kozun (Lokomotiv Jaroslavľ)
novinári: Iľja Sorokin - Igor Ožiganov (obaja CSKA Moskva) - Maxim Afinogenov (Viťaz Podoľsk)

Charlamovova divízia:
fanúšikovia: Kris Lee - Sergej Moziakin (obaja Metallurg Magnitogorsk), Vladimir Tačov (Ak Bars Kazaň), Anatolij Golyšev (Avtomobilist Jekaterinburg)
novinári: Pavel Francouz - Kirill Koľcov (obaja Traktor Čeľabinsk) - Dan Sexton (Neftechimik Nižnekamsk)

Černyšovova divízia: 
fanúšikovia: Jevgenij Medvedev - Vladimír Sobotka (obaja Avangard Omsk), Linus Omark (Salavat Julajev Ufa), Maxim Šalunov (Sibir Novosibirsk)

novinári: Igor Bobkov (Admiral Vladivostok) - Zachar Arzamascev - Kirill Kaprizov (obaja Slavat Julajev Ufa)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona