KHL: Zákroky Brusta aj Garnetta medzi najkrajšími

NETKY.SK • 22 September 2015, 15:40 • 2 min
KHL: Zákroky Brusta aj Garnetta medzi najkrajšími

MOSKVA - Zákroky oboch brankárov Slovana Bratislava Barryho Brusta a Michaela Garnetta sa v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) dostali medzi desiatku najkrajších v minulom týždni.

slovakia

left justify in out

Garnetta príslušná komisia zaradila na desiate miesto za efektný aj efektívny "semafor" pri pokuse útočníka Viačeslava Leščenka zo Spartaka Moskva pri sobotňajšej prehre "belasých" 2:5. Kanadský gólman sa predviedol v závere I. tretiny za nepriaznivého stavu 0:1. Barry Brust sa vyšplhal až na 2. pozíciu, keď v pondelkovom súboji na ľade chorvátskeho mužstva Medveščak Záhreb okrajom lapačky zneškodnil strelu krídelníka Mika Glumaca. Slovan v tom čase viedol 2:1, Bratislavčania napokon triumfovali 3:2 po predĺžení.


Prvý skončil český gólman Jakub Sedláček z Dinama Riga za zákrok pri dorážke svojho krajana Romana Horáka z konkurenčného mužstva Viťaz Podoľsk.
Informáciu priniesol oficiálny web KHL.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies