KHL: Žajlauov má otras mozgu, zranili ho vlastní fanúšikovia

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 16:39 • 2 min
KHL: Žajlauov má otras mozgu, zranili ho vlastní fanúšikovia

ASTANA - Na letisku sa 28-ročný útočník vyšmykol z rúk priaznivcom, ktorí ho na oslavu vyhadzovali do vzduchu po návrate mužstva z Jekaterinburgu.

slovakia

left justify in out

Oslavy postupu hokejistov kazašského Barysu Astana do semifinále Východnej konferencie KHL nedopadli dobre pre hviezdneho útočníka Talgata Žajlauova. Utrpel otras mozgu, keď sa na letisku vyšmykol z rúk fanúšikom, ktorí ho na oslavu vyhadzovali do vzduchu po návrate mužstva z Jekaterinburgu. Upozornil na to Sovetskij Sport, na internete koluje aj video z incidentu.

 

Barys zvíťazil v sérii s Avtomobilistom hladko 4:0 a bude čeliť úspešnému zo štvrťfinále Salavat Julajev Ufa - Torpedo Nižnij Novgorod (zatiaľ 3:3). Dvadsaťosemročný Žajlauov mal v základnej časti bilanciu 10+21, teraz mu údajne hrozí minimálne mesačná nútená prestávka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies