KHL: Záhreb angažoval dvojicu z NHL Palushaj a Wright

NETKY.SK • 15 September 2014, 15:58 • 2 min
KHL: Záhreb angažoval dvojicu z NHL Palushaj a Wright

ZÁHREB - Chorvátsky klub Kontinentálnej hokejovej ligy Medveščak Záhreb angažoval do ofenzívu Jamesa Wrighta a Aarona Palushaja.

slovakia

left justify in out

Obaja v minulosti pôsobili v NHL, Wright v drese Tampy Bay a Winnipegu, Palushaj hrával za Montreal, Colorado a naposledy Carolinu.

 

Palushaj reprezentoval USA vlani na MS vo Švédsku a Fínsku a získal na nich bronzovú medailu. Do Záhrebu by mal pricestovať v utorok. "Som presvedčený, že bude jedným z našich najlepších útočníkov. Je to šikovný a veľmi talentovaný hokejista. Do nášho tímu by mal priniesť niečo nové a mal by strieľať góly. Už počas leta sme mali o jeho služby záujem, ale nakoniec sa nám až teraz podarilo uzavrieť s ním kontrakt," povedal na klubovom webe športový riaditeľ Medveščaku Aaron Fox. Palushaj sa nedokázal v minulej sezóne presadiť v drese Hurricanes a takmer celú ju strávil v AHL v Charlotte. 

 

Wright by sa mal k tímu Medveščaku pripojiť v najbližších dňoch. Kanaďan nastúpil v drese Jets v minulej sezóne na 59 stretnutí, dosiahol v nich dve asistencie. 

 

S Medveščakom Záhreb sa na budúci týždeň dvakrát stretne aj Slovan Bratislava. Prvý súboj je na programe v stredu 24. septembra v Bratislave, odveta o dva dni neskôr v Záhrebe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies