KHL: Začalo sa hlasovanie do bratislavského Zápasu hviezd

NETKY.SK • 22 November 2013, 12:07 • 2 min
KHL: Začalo sa hlasovanie do bratislavského Zápasu hviezd

MOSKVA - Hokejoví fanúšikovia môžu od piatka 22. do piatka 29. novembra vyberať hráčov do otváracích formácií Zápasu hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy, ktorý sa uskutoční 11. januára 2014 v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Vedenie nadnárodnej súťaže zmenilo niektoré podmienky hlasovania pre šiestu exhibíciu, v ktorej opäť proti sebe nastúpia výbery Západnej a Východnej konferencie.

Fanúšikovia vyberajú brankára a piatich korčuliarov každého tímu. Každý môže hlasovať iba raz za deň a platí pravidlo, že jeden klub nemôže mať vo výbere viac ako dvojnásobné zastúpenie. Ak sa vybraný hráč nebude môcť zúčastniť na Zápase hviezd, jeho miesto pripadne inému podľa výsledkov hlasovania. Informácie zverejnil web KHL, na ktorom sa dá aj hlasovať. 

KHL už zverejnila na svojom webe aj ceny vstupeniek na samotný Zápas hviezd, ktoré sa budú pohybovať v rozpätí od 10 do 45 eur. O termíne začiatku predaja lístkov budú informovať neskôr. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies