KHL: Za reštartom Spartaka Moskva sú investori Leva Praha

NETKY.SK • 7 December 2014, 21:52 • 2 min
KHL: Za reštartom Spartaka Moskva sú investori Leva Praha

MOSKVA - Partneri a investori klubu HC Lev Praha sa stanú novými sponzormi Spartaka Moskva, ktorý by sa mal v ročníku 2015/2016 opäť objaviť v Kontinentálnej hokejovej lige. Informuje o tom ruská agentúra Tass, na ktorú sa odvoláva web championat.com.

slovakia

left justify in out

Spartak Moskva bude zároveň financovať aj spoločnosť Volga Group, ktorá patrí šéfovi výboru riaditeľov Kontinentálnej hokejovej ligy Gennadijovi Timčenkovi. Vo firme po ukončení pôsobenia na poste šéfa organizačného výboru zimných olympijských hier pracoval aj nový šéf súťaže Dmitrij Černyšenko. Spartak Moskva by mal mať jeden z najvyšších rozpočtov v súťaži.

 

V súčasnosti sa dolaďujú detaily návratu červeno-bielych do KHL, hľadá sa domáci stánok a vyberá sa aj nový tréner. Oficiálne by vstup Spartaka mali oznámiť 13. decembra. Tradičný moskovský klub nezačal sezónu 2014/2015, keďže mal veľké finančné problémy po tom, čo jeho hlavný sponzor Investbanka stratil bankovú licenciu. Ročník nezačal pre nenaplnený rozpočet ani HC Lev Praha. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies