KHL: Vondrkovi Slovan stále dlhuje peniaze, v klube chce napriek tomu zostať

NETKY.SK • 13 Máj 2014, 17:25 • 2 min
KHL: Vondrkovi Slovan stále dlhuje peniaze, v klube chce napriek tomu zostať

MINSK - Český hokejista Michal Vondrka má záujem obliekať aj v ďalšej sezóne dres slovenského účastníka KHL Slovana Bratislava. Klub mu však stále dlhuje peniaze a aj kvôli slovnej prestrelke z uplynulých týždňov je otázne, či v tíme zostane.

slovakia

left justify in out

Vondrka priznal, že dostal od predstaviteľov Slovana návrh na predĺženie zmluvy. "Dostal som od klubu ponuku, ale zatiaľ sme to neuzavreli," prezradil počas prebiehajúceho svetového šampionátu 31-ročný útočník, ktorý figuruje v kádri českej reprezentácie, no šancu v Minsku zatiaľ nedostal.
     

Skúsený krídelník zaujal nedávnymi vyjadreniami o finančnej situácii v Slovane a jeho generálnom manažérovi Marošovi Krajčim. V klube mali pravidelne meškať výplaty, informácie zo šatne hovorili o chýbajúcich peniazoch od novembra, na čo klub zareagoval tvrdením iba o 25-dňovom sklze. "Marošovi Krajčimu som v tú chvíľu definitívne prestal veriť. To vyhlásenie bolo prejavom zbabelosti funkcionárov Slovana. Pán Krajči zoči-voči nám nasľuboval hory-doly, no takmer nič z toho nesplnil. Mal by sa pozrieť do zrkadla. Očakával som, že sa k vzniknutej situácii postaví ako chlap, žiaľ, opäť som sa sklamal," uviedol pre denník Šport Vondrka, ktorý bol lídrom kabíny v tomto spore.
     

Po mesiaci sa situácia upokojila. S Krajčim sa Vondrka medzičasom niekoľkokrát spojil a rozobrali medzi sebou vzniknutú kauzu. "S Marošom sme si to medzi sebou vysvetlili. Pre nás hráčov je podstatné, že sa po týchto vyjadreniach situácia trochu rozhýbala. Asi to splnilo účel. I keď mne osobne Slovan stále všetko neuhradil," prezradil tretí najproduktívnejší hráč "belasých" v uplynulej sezóne (12+12).
     

Napriek ostrým slovám voči bratislavským funkcionárom by rád v tíme zostal. Na stole má však aj ďalšie ponuky z nemenovaných klubov KHL. "V Slovane som sa zabýval, veľmi sa mi v Bratislave páči. Toto je nepríjemnosť, ktorá sa dá dúfam čoskoro do poriadku a bude to opäť dobré," dodal Vondrka pre TASR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona