KHL: Vondrka by sa nebránil zotrvaniu v Slovane

NETKY.SK • 11 Marec 2014, 11:56 • 2 min
KHL: Vondrka by sa nebránil zotrvaniu v Slovane

BRATISLAV - Český hokejista Michal Vondrka sa stal počas dvoch sezón miláčikom bratislavských tribún, jeho pokračovanie v Slovane je zatiaľ otázne.

slovakia

left justify in out

Už vlani sa o českého reprezentanta zaujímali viaceré ďalšie kluby Kontinentálnej hokejovej ligy. Vondrka odohral v pondelok v odvete kvalifikačného kola Pohára nádeje možno posledný duel za Slovan.

 

"Neviem, čo bude ďalej. Končí mi zmluva, budúcnosť nechávam na svojho agenta. V Slovane by som rád ostal," priznal Vondrka. Tridsaťjedenročný krídelník v 48 stretnutiach základnej časti KHL 2013/2014 strelil dvanásť gólov a pridal rovnaký počet asistencií.

 

V pondelok večer bol v šatni smutný a hovoril len tichým hlasom. Najradšej by pokračoval v sezóne. "S Minskom to boli také zvláštne zápasy. Naši diváci robili, čo mohli, fandili skvele. Chceli sme pokračovať, ale, bohužiaľ, sa nám to nepodarilo. Krátko po zápase sú veľké emócie. Stretneme sa po párdňovom voľne a všetko zrekapitulujeme. Pre mňa osobne sa asi sezóna ešte nekončí, asi budem pokračovať v českej reprezentácii. Plán najbližších dní a týždňov však nepoznám," hovoril Vondrka. 

 

Slovan nenadviazal v druhom roku pôsobenia v KHL na premiérový, keď postúpil do play-off. Tentoraz skončil v Západnej konferencii na 11. priečke, keď mu nevyšiel najmä úvod sezóny. "Tento ročník bol oveľa ťažší. Pred rokom nás veľa súperov podcenilo, teraz sa na nás už pripravili oveľa zodpovednejšie. Navyše mužstvá boli oveľa vyrovnanejšie," priznal Vondrka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies