KHL: Vo Vladivostoku atakovali rekord v dĺžke duelu

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 15:03 • 2 min
KHL: Vo Vladivostoku atakovali rekord v dĺžke duelu

VLADIVOSTOK - Admiral Vladivostok - Metallurg Magnitogorsk 2:3 po trojnásobnom predĺžení (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0, 0:0, 0:1) - stav série 1:3.

slovakia

left justify in out

Hráči tímov Admiral Vladivostok a Metallurg Magnitogorsk sa v stredu takmer postarali o rekord Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v dĺžke zápasu. Štvrtý duel štvrťfinále play-off Východnej konferencie trval 116 minút a 35 sekúnd, čiže 5200 divákov sledovalo takmer dve stretnutia. V riadnom hracom čase sa duel skončil nerozhodne 2:2 a muselo sa predlžovať. Obaja brankári, Jevgenij Ivannikov aj Vasilij Košečkin, si v prvej aj druhej nastavenej dvadsaťminútovke udržali čisté konto, gól padol až v druhej polovici tretieho predĺženia. Aktéri stredajšieho duelu atakovali maximum súťaže, ktoré teda naďalej držia Severstaľ Čerepovec a Lokomotiv Jaroslavľ z predchádzajúcej sezóny. Ich duel trval 118 minút a 48 sekúnd. Zaujímavosťou je, že vtedy nastúpil za Čerepovec brankár Vasilij Košečkin, ktorý v stredu chytal za Magnitogorsk.

 

Hrdinom duelu sa napokon stal skúsený Danis Zaripov, ktorý pre Magnitogorsk zariadil cenný triumf a Metallurg vedie v sérii hranej na štyri víťazstvá už 3:1. 

Výsledok stredajšieho štvrtého zápasu štvrťfinále play-off Východnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) - hrá sa na štyri víťazstvá: 

Admiral Vladivostok - Metallurg Magnitogorsk 2:3 po trojnásobnom predĺžení (0:1, 2:0, 0:1 - 0:0, 0:0, 0:1) - stav série 1:3 
Góly: 25. Commodore, 35. I. Zubov - 20. Paré, 59. Jan Kovář, 117. Zaripov 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies