KHL: Vladivostok chce skúšať aj ázijských hráčov

NETKY.SK • 3 Jún 2013, 14:54 • 2 min
KHL: Vladivostok chce skúšať aj ázijských hráčov

VLADIVOSTOK - Nováčik Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Vladivostok Admiral plánuje pri skladaní kádra skúšať aj hráčov z Japonska a Kórejskej republiky. V pondelok o tom informoval viceprezident klubu Alexander Filippenko.

slovakia

left justify in out

"Názov tímu bude HC Admiral, tak sa rozhodlo 73 percent obyvateľov kraja. Nové správy o rozpočte a možných príchodoch budú známe ešte v tomto týždni. Hlavnou úlohou v prvej sezóne v KHL je vytvorenie konkurencieschopného kádra, aby sme dôstojne súperili aj s lídrami ligy. Na nový ročník sa budeme pripravovať v Moskve, vo Fínsku a Česku, absolvujeme aj turnaj v Donecku," povedal Filippenko pre denník Sport-Express.

Vladivostok Admiral bude vystupovať vo Východnej konferencii. Pozícia najvzdialenejšieho aj najvýchodnejšie položeného tímu KHL zostáva Amuru Chabarovsk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies