KHL: Vedenie sa nechystá zmeniť trest pre trénera Nazarova

NETKY.SK • 23 September 2014, 15:28 • 2 min
KHL: Vedenie sa nechystá zmeniť trest pre trénera Nazarova

MOSKVA - Vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy a ani jej športovo-disciplinárna komisia sa nechystajú zmeniť rozhodnutie o šesťzápasovom treste pre trénera Barysu Astana Andreja Nazarova.

slovakia

left justify in out

O prehodnotenie dištancu požiadali Barys i samotný kormidelník. "Vnímam to ako dobré PR. Nebudeme nič robiť, nič prehodnocovať a ani nič odpúšťať. Poďme ďalej. Šampionát beží, dnes je ďalší veľký hrací deň. Navrhujem, aby sme sa vrátili späť do súčasnosti a hovorili priamo o hokeji," reagoval v rozhovore podľa webu rsport.ru viceprezident KHL Dmitrij Kurbatov.

 

Štyridsaťročný kouč Nazarov pyká za výbuch zo 17. septembra počas zápasu na klzisku Admiralu Vladivostok, v ktorom hostia prehrali 2:3. Nazarova suspendovali za tri priestupky - nedisciplinované správanie, hádzanie predmetov na ľadovú plochu a obscénne gestá. Okrem toho musel Barys zaplatiť za hriešnika pokutu 160 000 rubľov. Navyše, kouč prišiel podľa rozhodnutia vedenia KHL o časť svojho platu. 

 

Iba 40 sekúnd pred treťou sirénou inkriminovaného duelu mali hostia príliš veľa hráčov na ploche, čo si arbitri všimli a poslali na trestnú lavicu Michaila Rachmanova. Nazarov vypenil: v návale zlosti najprv kopol uterák na ľad a vzápätí hodil po rozhodcoch fľašu s nápojom. Za to musel odísť predčasne do šatne. Ešte predtým stihol arbitrov i domáce tribúny počastovať obscénnymi gestami a vulgárnym slovníkom. 

 

 

Astana medzičasom odohrala dve stretnutia. Najbližšie bude v stredu 24. septembra o 15.00 h SELČ hostiť Lokomotiv Jaroslavľ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona