KHL: Vedenie Omskej oblasti pozastavilo financovanie Avangardu

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 12:55 • 2 min
KHL: Vedenie Omskej oblasti pozastavilo financovanie Avangardu

OMSK - Vedenie Omskej oblasti sa rozhodlo pozastaviť financovanie mužstva Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Avangard Omsk. V pondelok o tom informoval šéf Rady riaditeľov klubu Alexander Dybaľ.

slovakia

left justify in out

"Pre nepriaznivú ekonomickú situáciu sa vedenie Omskej oblasti rozhodlo zatiaľ dočasne prerušiť financovanie klubu. Tento výpadok pokryje spoločnosť Gazprom neft, preto rozpočet klubu zostane nezmenený v porovnaní s predchádzajúcim ročníkom. Zástupcovia oblasti zostanú vo vedení Avangardu, podpora klubu z ich strany pokračuje. Ide len o čiastočné krátenie financovania, nie úplnú odluku od mužstva. Rozprával som sa s gubernátorom Viktorom Nazarovom, ktorý mi potvrdil, že v blízkej budúcnosti vedenie oblasti nájde možnosti finančnej podpory mládežníckeho hokeja v regióne," cituje Dybaľa oficiálny web Avangardu.

 

Klub Avangard Omsk sa v sezóne dostal do 2. kola play-off, v ktorom nestačil na Ak Bars Kazaň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona