KHL: V zostave Slovana došlo k zmene, proti Lade si nezahrá Paré

NETKY.SK • 28 Október 2015, 14:16 • 2 min
KHL: V zostave Slovana došlo k zmene, proti Lade si nezahrá Paré

BRATISLAVA - V zostave Slovana Bratislava na stredajší domáci duel Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) proti Lade Togliatti (hrá sa o 19.00 h) nastala jediná zmena v porovnaní s pondelkovým triumfom "belasých" na ľade Dinama Minsk (4:3 po sam. nájazdoch). Pod vedením trénera Miloša Říhu sa nepredstaví kanadský útočník Francis Paré, hrať však bude Patrik Lušňák.

slovakia

left justify in out

V bránke Slovana bude od úvodu duelu Barry Brust, kryť chrbát zo striedačky mu bude Michael Garnett. Kanaďan Louis Leblanc nastúpi v prvom útoku s Lukášom Kašparom a Václavom Nedorostom. Do druhého útoku sa k k Milanovi Bartovičovi a kapitánovi Tomášovi Surovému posunul zo štvrtej formácie Michel Miklík, Žiga Jeglič s Andrejom Šťastným budú hrať v treťom útoku s Rokom Tičarom. Štvrtú formáciu tvoria Patrik Lušňák, Marek Viedenský a Pavol Skalický.

 

V defenzíve zostali spolu Michal Sersen s Camom Barkerom, Ivan Švarný bude hrať s Jurajom Valachom, Michal Sersen nastúpi s Patrikom Lužom a Lukáš Kozák zaujme pozíciu siedmeho beka. Tréner Miloš Říha stále nemôže rátať s bekom Vladimírom Mihálikom a útočníkom Ladislavom Nagyom. Obaja súperi už v sezóne 2015/2016 odohrali jeden vzájomný zápas, v Togliatti uspeli domáci 2:1. Informácie zverejnil oficiálny web "belasých".

Predpokladaná stredajšia zostava Slovana proti Lade Togliatti (19.00 h):
Brust (Garnett) - Sersen, Barker, J. Valach, Švarný, Starosta, Luža, L. Kozák - L. Kašpar, V. Nedorost, Leblanc - Miklík, T. Surový, Bartovič - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Lušňák, Viedenský, Skalický
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies