KHL: V utorok nastúpia za Slovan už aj Barker a Viedenský

NETKY.SK • 23 Február 2016, 13:04 • 2 min
KHL: V utorok nastúpia za Slovan už aj Barker a Viedenský

MOSKVA - Slovan Bratislava nastúpi v utorkovom súboji Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) na ľade CSKA Moskva v druhom súboji štvrťfinále Západnej konferencie v bránke s Barrym Brustom, kryť chrbát mu bude Michael Garnett.

slovakia

left justify in out

Do zostavy "belasých" sa vracia obranca Cam Barker, ktorý v nedeľu nútene pauzoval pre jednozápasový dištanc od vedenia súťaže. Hrať bude aj útočník Marek Viedenský, ktorý nedeľňajší duel vynechal pre chorobu.

 

Hlavný tréner Miloš Říha v prvej obrannej dvojici spojil Tomáša Kundrátka s Camom Barkerom, v druhej Tomáša Starostu s Ľubomírom Višňovským a v tretej Michala Sersena s Vladimírom Mihálikom, siedmym bekom bude Ivan Švarný. V elitnom útoku sa predstavia Marek Viedenský s Lukášom Kašparom a Václavom Nedorostom, v druhom Andrej Šťastný so Slovincami Žigom Jegličom a Rokom Tičarom. V treťom útoku nastúpia kapitán Milan Bartovič, Tomáš Surový a Michel Miklík. Pavol Skalický, Ladislav Nagy a Patrik Lušňák tvoria štvrtý útok. Pripravený nastúpiť bude aj trinásty útočník Juraj Šiška.

 

Začiatok utorkového duelu je naplánovaný na 15.00 h SEČ.


Predpokladaná zostava Slovana v utorkovom súboji na ľade CSKA Moskva:
Brust (Garnett) - Kundrátek, Barker, Ľ. Višňovský, Starosta, Sersen, Mihálik, Švarný - V. Nedorost, Viedenský, L. Kašpar - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Miklík, T. Surový, Bartovič - Skalický, Lušňák, L. Nagy - J. Šiška



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona