KHL: V Omsku nepočítajú s Ružičkom ani Barankom

NETKY.SK • 23 Apríl 2014, 11:33 • 2 min
KHL: V Omsku nepočítajú s Ružičkom ani Barankom

OMSK - Dres Avangardu Omsk v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) si už nebudú obliekať Slováci Štefan Ružička a Ivan Baranka.

slovakia

left justify in out

Na tlačovej konferencii to oznámil riaditeľ pre hokejové operácie Viktor Šalajev. Okrem slovenskej dvojice rovesníkov končí v sibírskom klube aj švédsky brankár Henrik Karlsson, píše web expressen.se i ruský Sport-Express.

 

Dvadsaťosemročný obranca Baranka odohral v ročníku 2013/2014 za Omsk 47 stretnutí v základnej časti a nazbieral 20 bodov (1+19), v Pohári nádeje mal bilanciu 11 zápasov a dve asistencie. Už 29-ročný krídelník Ružička ťahal Avangard v spomenutom pohári určenom nepostupujúcom tímom do play-off, v 10 vystúpeniach nastrieľal šesť gólov a pridal sedem asistencií. Uplynulý ročník odštartoval v Ufe, do Omska sa dostal výmenou za krajana Tomáša Záborského. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies