KHL: V Moskve ukončili sezónu 2014/2015, najúspešnejším hráčom Radulov

NETKY.SK • 22 Máj 2015, 13:03 • 2 min
KHL: V Moskve ukončili sezónu 2014/2015, najúspešnejším hráčom Radulov

MOSKVA - Najlepším hráčom uplynulej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa stal Alexander Radulov. Elitný krídelník priviedol CSKA Moskva svojou produktivitou k zlatým medailám po základnej časti a v play off do finále Západnej konferencie. Ocenenie si prebral na štvrtkovom slávnostnom galavečere, ktorý oficiálne ukončil ročník 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Okrem triumfu v kategórii o najlepšieho hráča sezóny - Zlatá hokejka, vyhral aj v ankete o najproduktívnejšieho a najúspešnejšieho hokejistu v plus/mínus bodovaní. Nechýbal ani v All Star tíme, v ktorom sa ocitli aj brankár Anders Nilsson, obrancovia Nikita Zajcev s Maximom Čudinovom a útočníci Artemij Panarin a Steve Moses.

 

Najlepším trénerom ročníka sa stal kouč víťazov Gagarinovho pohára z Petrohradu Vjačeslav Bykov. Ten so SKA získal najskôr strieborné medaily po základnej časti a následne aj Gagarinov pohár, v ktorého finále zdolal AK Bars Kazaň. Cenu Alexeja Čerepanova pre nováčika ročníka si prevzal útočník CSKA Moskva Maxim Mamin. Ocenenie za najväčší pokrok v sezóne získal Artemij Panarin (Petrohrad).

 

Na slávnostnom galavečere mal svoje zastúpenie aj jediný slovenský účastník KHL Slovan Bratislava. Na veľkolepom ukončení v hoteli Ritz-Carlton sa zúčastnili generálny manažér Maroš Krajči, výkonný riaditeľ pre KHL Alexej Jaškin a marketingový riaditeľ klubu Milan Vajda. Z hráčskych radov sa obrovskej pocty mohlo dostať útočníkovi "belasých" Ladislavovi Nagyovi, ktorý čakal na výsledky v ankete o cenu za Vernosť hokeju. Jej víťazom sa napokon stal 43-ročný veterán Vjačeslav Kozlov z Atlantu Mytišči. Informovali agentúra TASS a oficiálny web Slovana.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies