KHL: V Jekaterinburgu majú infekciu, v Čeľabinsku nebudú hrať

NETKY.SK • 1 December 2014, 14:17 • 2 min
KHL: V Jekaterinburgu majú infekciu, v Čeľabinsku nebudú hrať

ČEĽABINSK - Infekčné ochorenie u hráčov Avtomobilistu Jekaterinburg zapríčinilo presunutie stretnutia Kontinentálnej hokejovej ligy v Čeľabinsku.

slovakia

left justify in out

Duel sa mal hrať pôvodne v pondelok 1. decembra, nový termín by mal byť 18. január 2015. Vedenie súťaže ho potvrdí v najbližšom čase. Informuje o tom web KHL.

 

"Polovica mužstva má črevnú infekciu. Prognóza nie je príliš optimistická. Niekto priniesol vírus do kabíny a infikoval ním ďalších, keďže sa prenáša podaním rúk alebo vzduchom. Chorí sú všetci brankári. Zápas by sme odohrali, ale bez brankárov nemôžeme. Choroba pravdepodobne ovplyvnila už náš výkon v predchádzajúcom dueli s Chanty-Mansijskom. Nechcem, aby to vyznelo ako výhovorka, ale bol to náš najhorší výkon v sezóne," uviedol pre championat.com generálny riaditeľ Avtomobilistu Leonid Vajsfeľd. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies