KHL: Úvod novej sezóny v podaní Magnitogorska a Dinama Moskva

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 13:53 • 2 min
KHL: Úvod novej sezóny v podaní Magnitogorska a Dinama Moskva

MOSKVA - Úvodný zápas novej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy odohrajú Metallurg Magnitogorsk a Dinamo Moskva.

slovakia

left justify in out

Doteraz otvárali sezónu ruskej nadnárodnej súťaže poslední dvaja finalisti. Lev Praha, ktorý v boji o Gagarinov pohár prehral s Magnitogorskom v sedemzápasovej sérii, však vynechá nasledujúcu sezónu a vedenie KHL muselo hľadať nové riešenie.

 

Zvolilo súboj najlepších tímov jednotlivých konferencií základnej časti 2013/2014. Dinamo Moskva dominovalo v dlhodobej súťaži na Západe, Magnitogorsk na Východe. Navyše, Metallurg sa po skončení sezóny tešil aj z Gagarinovho pohára. Dinamo v play-off vypadlo hneď v prvom kole s Lokomotivom Jaroslavľ.

 

Termín prvého stretnutia nového ročníka zatiaľ nie je stanovený. Vedenie súťaže len teraz pripravuje termínovú listinu. V KHL 2014/2015 bude hrať opäť 28 tímov, trio HK Soči, Lada Togliatti a Jokerit Helsinki nahradilo Donbas Doneck, Lev Praha a Spartak Moskva. Informácie zverejnil web Sport-Expressu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies