KHL: Utorková chyba Olenina, v 2. kole play-off si nezapíska

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 15:42 • 2 min
KHL: Utorková chyba Olenina, v 2. kole play-off si nezapíska

MOSKVA - Skúsený rozhodca Konstantin Olenin za chybu v utorkovom rozhodujúcom siedmom zápase 1. kola play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) medzi Avangardom Omsk a Barysom Astana dostal trest a v semifinále konferencií si nezapíska.

slovakia

left justify in out

Taký je stredajší verdikt disciplinárnej komisie nadnárodnej súťaže. Olenin v utorok v 10. min spomenutého zápasu nechal po nedovolenom zákroku domáceho Chada Kolarika na Alexeja Litvinenka pokračovať v hre, no za nedovolené bránenie v hre mal amerického útočníka "jastrabov" vylúčiť na dve minúty. Z protiútoku domáci vyrovnali na 1:1, do listiny strelcov sa zapísal práve Kolarik. Podľa názoru disciplinárky Olenin ovplyvnil výsledok stretnutia a okrem iných sankcií sa jej predstavitelia rozhodli pozastaviť arbitrovi delegáciu na ďalšie súboje. Omsk triumfoval 3:1, celú sériu vyhral 4:3 a postúpil do ďalšieho kola vyraďovacej časti. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies