KHL: Útočník Wolski si zranil chrbát, sezóna sa preňho skončila

NETKY.SK • 14 Október 2016, 14:27 • 2 min
KHL: Útočník Wolski si zranil chrbát, sezóna sa preňho skončila

MAGNITOGORSK - Poľský hokejový útočník Wojciech Wolski v službách ruského klubu Metallurg Magnitogorsk si vo štvrtok v domácom zápase KHL proti kazašskému Barysu Astana (3:1) zranil chrbát a sezóna sa preňho predčasne skončila.

slovakia

left justify in out

Rodák zo Zabrze Wolski v 48. min za stavu 1:1 doplatil na svoju obetavosť. Vo vysokej rýchlosti sledoval odrazený puk a skočil po ňom "rybičkou". Bol bez šance koordinovať svoj následný náraz hlavou do mantinelu, keďže naňho spadol hosťujúci Vladimir Markelov.

Tridsaťročný bývalý hráč Colorada, Phoenixu, New Yorku Rangers, Floridy a Washingtonu v zámorskej NHL a Nižného Novgorodu v KHL Wolski utrpel podľa webu klubu zlomeninu štvrtého a siedmeho krčného stavca, otlačenie miechy, otras mozgu a pomliaždenia a odreniny na hlave, ale nepotrebuje operáciu. Z jednotky intenzívnej starostlivosti ho plánujú v sobotu presťahovať na neurochirurgické oddelenie. Wolski sa medzičasom na verifikovanom twitterovom konte poďakoval za podporu.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona