KHL: Útočník Novotný sa po chorobe vrátil do Čeľjabinska

NETKY.SK • 9 December 2016, 13:46 • 2 min
KHL: Útočník Novotný sa po chorobe vrátil do Čeľjabinska

ČEĽJABINSK - Český hokejista Jiří Novotný sa vrátil do Traktora Čeľjabinsk. S klubom KHL sa opätovne dohodol na spolupráci do konca prebiehajúcej sezóny.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný center prišiel do Čeľjabinska v lete z Lokomotivu Jaroslavľ. V auguste sa s ruským klubom predčasne dohodol na ukončení spolupráce zo zdravotných dôvodov, po dlhej pauze sa však opäť stal jeho členom.

 

"Chorobu som prekonal, už nejaký čas sa normálne pripravujem a trénujem. Cítim sa dobre, žiadne problémy nemám a teším sa, keď začnem konečne hrať," uviedol Novotný podľa serveru idnes.cz.

 

Skúsený útočník pôsobí v KHL od roku 2009. Postupne vystriedal kluby Atlant Mytišči, Barys Astana, Lev Praha a Lokomotiv Jarosľavl. V kariére odohral sedem sezón aj v zámorskej NHL za Buffalo, Washington a Columbus. Tohtosezónnu premiéru v drese Čeľjabinska by mohol absolvovať už v sobotu proti Admiralu Vladivostok.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies