KHL: Ufa má finančné problémy, skončil jej sponzor

NETKY.SK • 20 Február 2015, 11:46 • 2 min
KHL: Ufa má finančné problémy, skončil jej sponzor

UFA - Klub Kontinentálnej hokejovej ligy Salavat Julajev Ufa sa dostal do finančných problémov, keďže od 17. februára ukončil podporu jeho hlavný partner investičný fond Ural.

slovakia

left justify in out

Pre prehru na moskovskej arbitráži a hrozbu bankrotu ukončil fond podporu aj ďalších organizácii v Ufe a Baškortostane. Salavat Julajev dostával od fondu 2,5 miliardy rubľov (35,4 milióna eur). Situáciu v klube KHL riešia a nehrozí mu podľa funkcionárov osud Spartaka Moskva.

 

"V súčasnosti máme sklz vo výplatách hráčov. Ani neviem, či to mám veľmi nazvať meškaním, keďže ide o párdňový sklz a všetko do konca februára vyplatíme. Sú kluby, kde hráčom nezaplatili už dva aj tri mesiace. Stretol som sa už s našimi hokejistami, od hladu nezomrú," povedal pre Business Online prezident Salavatu Julajev Jurij Pustovgarov.

 

Situáciou sa už zaoberá aj šéfstvo KHL. Vedenie klubu už deklarovalo, že hráčske zmluvy sa nebudú meniť.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies