KHL: U piatkového súpera Slovana Ufy skončil tréner Jurzinov

NETKY.SK • 12 December 2014, 09:26 • 2 min
KHL: U piatkového súpera Slovana Ufy skončil tréner Jurzinov

UFA - Hráči Salavatu Julajev Ufa nastúpia na piatkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy v Bratislave proti Slovanu (od 19.30 h) už bez trénera Vladimira Jurzinova mladšieho. Vedenie klubu s ním po vzájomnej dohode ukončilo spoluprácu.

slovakia

left justify in out

V Bratislave i v nedeľu v Záhrebe povedie tím Vasilij Čižov, ktorý je v Salavate Julajev starším trénerom. Informuje o tom klubový web. O Jurzinovom konci sa špekulovalo už od stredy večera. "Dnes večer odlietam do Ufy," uviedol na tlačovej besede po stredajšej prehre 1:6 na ľade podmoskovského tímu Atlant Mytišči Jurzinov a následne oznámil, že nebude s mužstvom v Bratislave. 

 

Jurzinov vtedy neoznámil bližšie dôvody. Ufa, ktorá bola v minulej sezóne vo finále Východnej konferencie proti Magnitogorsku, získala v 38 stretnutiach ročníka 2014/2015 zatiaľ 58 bodov a je piata v tabuľke svojej konferencie. Jurzinov pracoval v klube od roku 2011, hlavným trénerom bol od leta 2012. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona