KHL: Tréneri Slovana a CSKA sa po štvrtkovom zápase pohádali

NETKY.SK • 26 Február 2016, 07:53 • 2 min
KHL: Tréneri Slovana a CSKA sa po štvrtkovom zápase pohádali

MOSKVA - Na tlačovej konferencii po štvrtkovom súboji Slovan Bratislava - CSKA Moskva (1:2) v play-off Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa tréneri oboch tímov po jednej z otázok trochu verbálne pochytili.

slovakia

left justify in out

Vyšlo totiž najavo, že počas pobytu Slovana v Moskve po jednom z jeho tréningov v hale súpera celému tímu znemožnili pohyb po hale, keď na dvere vedúce k ľadu nasadili reťaz a k dverám postavili políciu. Belasí sa mohli znova slobodne pohybovať po štadióne bol až po tréningu domáceho kolektívu. "Niektoré mužstvá majú pravidlo, že majú zatvorené tréningy. Nedával som žiadny príkaz na to, aby Slovan nemohol vidieť náš tréning. Nevidím v tom však problém," povedal kouč hostí Dmitrij Kvartaľnov.


Domáci kormidelník Miloš Říha svojmu kolegovi kontroval: "Nedohodli sme sa, že budeme pred súperom zatvárať tréningy. Stačilo povedať a nebol by problém. A dvere zabezpečiť reťazou a postaviť pred ne políciu, aby sme sa cítili ako vo väzení."


CSKA v tejto sérii hranej na štyri víťazstvá vedie 3:0 a už len jedno víťazstvo ho delí od postupu do 2. kola play-off KHL.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies