KHL: Tréner Nazarov vraj zbil lekára, vedenie SKA to odmieta

NETKY.SK • 8 Júl 2015, 10:33 • 2 min
KHL: Tréner Nazarov vraj zbil lekára, vedenie SKA to odmieta

PETROHRAD - Kontroverzný tréner Andrej Nazarov mal údajne prvý vážnejší konflikt po príchode z Astany do SKA Petrohrad, vedenie klubu to však dementuje.

slovakia

left justify in out

Podľa zdroja magazínu Biznes Online výbušný kouč udrel po rozhovore, ktorý viedol v povýšeneckom tóne, lekára SKA Jegora Kozlova, ktorého po sezóne vyhlásili za najlepšieho v KHL. Kozlova údajne po incidente hospitalizovali s podozrením na otras mozgu.


Vedenie klubu však už správu, ktorú prevzali všetky veľké ruské médiá, dementovalo na svojom účte na sociálnej sieti Twitter. "Informácie o konflikte Nazarova a Kozlova, ktoré sa objavili v médiách, sa nezakladajú na pravde," uvádza sa vo vyhlásení SKA. Aj samotný kouč celý incident odmietol. "Ďakujem za PR, ale niekto iba predviedol zlý vtip," zareagoval Nazarov pre Tass. Kontroverzný kouč mal počas kariéry už viacero konfliktov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies