KHL: Tréner Gregor skončil vo Vladivostoku, nahradil ho Šepelev

NETKY.SK • 20 November 2014, 11:38 • 2 min
KHL: Tréner Gregor skončil vo Vladivostoku, nahradil ho Šepelev

VLADIVOSTOK - Slovák Dušan Gregor už nie je trénerom hokejistov Admiralu Vladivostok. Vedenie klubu KHL ho odvolalo z funkcie, podľa agentúry TASS bude jeho nástupcom Sergej Šepelev. Olympijský víťaz z roku 1984 a bývalý kouč Chanty-Mansijsku preberá tím na deviatom mieste Východnej konferencie.

slovakia

left justify in out

Gregor prišiel na striedačku Admiralu 21. mája 2014. V tejto sezóne priviedol mužstvo v 28 zápasoch základnej časti k 12 víťazstvám, z toho dve vybojovalo po predĺžení a tri po nájazdoch. Vladivostok naposledy utrpel tri prehry v rade na domácom ľade, keď postupne podľahol Kazani 1:5, Jekaterinburgu 1:4 a Magnitogorsku 2:4. Na ôsmu postupovú priečku vo Východnej konferencii stráca aktuálne jeden bod.

 

Šepelev sa dohodol s vedením Admiralu na zmluve do konca tejto sezóny. "Ciele tímu sa nemenia. Od ôsmeho miesta nás delí iba bod, takže nevidím dôvod, prečo by sme nemali postúpiť do play off," citovala Šepeleva agentúra TASS.

 

Pre Gregora bolo pôsobenie vo Vladivostoku prvým trénerským angažmánom v Kontinentálnej hokejovej lige. V roku 2003/2004 priviedol Duklu Trenčín k majstrovskému titulu v slovenskej extralige, trénoval aj Martin, český Liberec či slovenskú reprezentáciu do 20 rokov. V rokoch 2012-2014 pôsobil v ruskej VHL, kde v minulej sezóne získal titul s kazašským tímom Saryarka Karaganda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona