KHL: Traktor Čeľabinsk angažoval Čecha Birnera

NETKY.SK • 16 August 2016, 13:16 • 2 min
KHL: Traktor Čeľabinsk angažoval Čecha Birnera

ČEĽABINSK - Účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Traktor Čeľabinsk angažoval českého útočníka Michala Birnera. Účastník nedávnych MS v Rusku prichádza z Liberca, s ktorým v minulej sezóne vyhral českú extraligu. O angažovaní 30-ročného útočníka informoval ruský klub na svojej oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

Michal Birner sa v Čeľabinsku stretne aj so svojou hokejovou dvojičkou Michalom Řepíkom, ktorý do klubu prestúpil krátko po nedávnych MS v Rusku. Obaja už v minulosti spoločne pôsobili v pražskom Leve, v Liberci a aj v českej reprezentácii.

 

"V Čeľabinsku pôvodne chceli centra, ale napokon zvolili možnosť spolupráce Michalov Řepíka s Birnerom. Obaja spolu dlho hrali, výborne im vyšli aj majstrovstvá sveta. Liberecký klub sa k Michalovi zachoval výborne. Pustil ho, hoci by nemusel. Pre Birnera je odchod do KHL možno poslednou šancou na veľký zahraničný angažmán," uviedol pre hokej.cz Birnerov agent Vladimír Vůjtek mladší.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies