KHL: Tičar sa proti Atlantu vráti do druhého útoku Slovana

NETKY.SK • 3 Február 2015, 15:01 • 2 min
KHL: Tičar sa proti Atlantu vráti do druhého útoku Slovana

MOSKVA - Slovinský hokejista Rok Tičar sa v utorkovom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Atlantu Mytišči (od 17.30 h) vráti v zostave Slovana Bratislava do druhej formácie k Tomášovi Netíkovi a Žigovi Jegličovi. Na svoju šancu bude tentoraz čakať Mário Lunter.

slovakia

left justify in out

V prvom útoku Bratislavčanov nastúpia s najproduktívnejším hráčom mužstva Ladislavom Nagyom aj Libor Hudáček s Mattom Murleym. V tretej formácii bude medzi Petrom Ölveckým a Andrejom Kudrnom hrať Tomáš Surový. Obranné dvojice oproti ostatnému výprasku s Dinamom Riga (0:6) sa nezmenili.

 

Do bránky sa postaví Johan Backlund, jeho náhradníkom bude Denis Godla. Súboj Atlantu a Slovana je aj duelom dvoch najhorších tímov Západnej konferencie. Oba kluby sa stretnú v tejto sezóne štvrtýkrát, naposledy hrali spolu koncom januára v Bratislave. Atlant vtedy v závere strhol vedenie na svoju stranu a vyhral 5:4. Odvtedy podmoskovský tím rovnako ako Slovan zdolal Petrohrad a prehral s Rigou a Jokeritom Helsinki. 

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Atlantom Mytišči: Backlund (Godla) - Sersen, Starosta, Štajnoch, Barker, J. Brejčák, L. Kozák, V. Mihálik - L. Hudáček, Murley, L. Nagy - Netík, Tičar, Jeglič - Kudrna, Surový, Ölvecký - Dominik Rehák, A. Šťastný, P. White - M. Lunter 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona