KHL: Svijazov dostal za zranenie Pestuška trest na 10 zápasov

NETKY.SK • 2 Október 2013, 15:07 • 2 min
KHL: Svijazov dostal za zranenie Pestuška trest na 10 zápasov

MOSKVA - Športovo-disciplinárna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v stredu udelila desaťzápasový dištanc pre obrancu Kirilla Svijazova z tímu Severstaľ Čerepovec. Dvadsaťročný bek si trest vyslúžil za zranenie útočníka Dinama Moskva Maxima Pestuška v utorkovom zápase v metropole Ruska, v ktorom triumfovali domáci 3:1. Svijazov dostal maximálny možný dištanc.

slovakia

left justify in out

"V minulom roku sme zvýšili maximálnu hranicu zastavenia činnosti pri úderoch do hlavy na desať zápasov," pripomenul predseda komisie Valerij Kamenskij a pokračoval: "Podľa predbežnej správy lekárov utrpel Pestuško otras mozgu a poškodenie tvárových kostí. V súčasnosti nie je známe, ako dlho sa bude liečiť. Hráč musí byť zodpovedný za to, čo spôsobí na ľade. My budeme trestať údery do hlavy aj naďalej, aby sme predchádzali takým zákrokom."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies