KHL: Svetlov sa stal novým trénerom Vladivostoku

NETKY.SK • 5 December 2013, 11:37 • 2 min
KHL: Svetlov sa stal novým trénerom Vladivostoku

VLADIVOSTOK - Bývalý hlavný tréner Atlantu Mytišči Sergej Svetlov sa stal novým kormidelníkom Admiralu Vladivostok. Nástupcu Hannu Jortikku, ktorý odstúpil v pondelok z rodinných dôvodov, vymenovali do funkcie vo štvrtok. Svetlov s Admiralom rokoval o podmienkach zmluvy pár dní. Dohoda sa zrodila po trénerovom príchode do Vladivostoku.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatšesťročný Fín Jortikka, ktorý v predchádzajúcich dvoch sezónach viedol Amur Chabarovsk, požiadal o uvoľnenie z rodinných dôvodov pre chorobu manželky. Dočasným nástupcom Jortikku sa stal jeho asistent Alexander Selivanov, v minulosti krídelník zámorskej NHL (Tampa Bay Lightning, Edmonton Oilers a Columbus Blue Jackets). 

Vladivostoku patrí v tabuľke Východnej konferencie 9. miesto, v 33 dueloch nazbieral 43 bodov. Svetlovovi budú pomáhať aj Alexander Selivanov, Andrej Piatanov a Konstantin Vlasov. Svetlov v minulosti pracoval okrem Mytišči aj v Lade Togliatti a Chabarovsku. Informácie zverejnil web KHL. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies